Allt en studiebevakare kan behöva en dag på kontoret

Kategori: 
Svenska

Jag har jobbat på kontoret i över 6 månader nu (min första arbetsdag var den 10e augusti). Den mesta av min arbetstid tillbringar jag faktiskt vid mitt skrivbord, även om det ibland känns som att jag bara är på möten. En bra sak med mitt skrivbord är min hurts där jag lyckas samla på mig alla möjliga saker som kan vara bra att ha när man arbetar på UTN. Jag är inte ansvarig för allt, många saker är arvegods från tidigare utbildningsansvariga, men jag får nog ändå säga att det mesta är mitt.

Så vad är det då jag har. Kollar man i den översta lådan så skulle jag sammanfatta den med typiska "bra-att-ha"-grejer. Det finns: Ipren, plåster, tamponger, hänglås, ett studiebevakar-insignium, tandborste, kapsylöppnare, en massa olika mynt som inte är svenska. Sen finns det kondomer från Försvarsmakten, en ganska onödig sak med tanke på att jag är bordsgranne med kårens kondomansvarige (Soc). De mer onödiga sakerna skulle jag säga är ett gammalt nationskort, en påse soja och en tablettask med godisar som smakar som en gammal tant luktar (alltså jätteäckligt). Fast vem vet, någon gång kanske det också blir användbart.

Tar man och öppnar den andra lådan så innehåller den mest användbara saker som är för stora för den översta lådan. UTN-godisarna har hallonlakrits-smak och är de godaste av alla UTN-godisar. Teet och hudlotionen är mest i min hurts pga att det kan vara bra att ha här, plus att mitt te- och lotionförråd hemma är alldeles för stort. Müslin är min nödlunch och de glutenfria pepparkakorna är rester från ett studentrepresentantmingel (om någon gillar glutenfria pepparkakor så får den gärna komma och ta några för annars finns det en risk att de kommer bjudas på nästa jul också). Slutligen så har vi några klädnypor, en spork, en grenkontakt och en jobbtelefon som jag aldrig använder.

Det var ungefär allt jag hade att skriva denna gång. Om ni skulle vara mer intresserade av vad jag har i min hurts eller kanske vill veta vad jag har för saker på mitt skrivbord så är det bara att komma upp på kontoret och hälsa på mig.