Den är inte blå, den är jätteblå

Kategori: 
Svenska

Hej bloggen!

Sedan vi sist pratades vid så har det skett en del saker i denna klubbmästares liv!

Till exempel har det utförts 2 Torsdagspubar och en uthyrning av världens bästa Klubbverk. Hur de kan vara så lugna och kännas så rutinerade redan från första puben är för mig helt obegripligt! Jag känner mig lika stolt som jag tänker mig att en mor är när hennes barn yttrar sina första ord!

Något som dock inte är så trevligt är att jag torsdagen den 11/2 blev sviken av en, vad jag trodde, trogen gammal vän! Bocken, alltså kårens bil, bestämde sig för att få punktering mitt på Kungsängsleden, endast ett par ynka timmar innan årents första torsdagspub!! Tur är det väl att Barmästare Erik var med så att vi kunde byta det där attans hjulet och komma tillbaka till Uthgård i tid! Aldrig har jag känt mig mer sviken av en jätteblå bock, vår relation kommer aldrig bli densamma!

 

Med dessa väl valda ord måste jag nu lämna er för att fixa det sista inför kvällens Klubbverkarmöte!