Det finns mycket att se uppe på kontoret

Kategori: 
Svenska

Hejhej bloggen!

Idag tänkte jag berätta om vad man kan se för spännande saker om man sitter på Utb-t:s plats uppe på kontoret.

Rakt fram ser man (förhoppningsvis) en Arb-Adam. Idag har jag dock inte sett honom så mycket eftersom han har varit nere i Lund och hälsade på näringslivsansvariga från andra teknologkårer.

Till höger ser jag resten av kontoret. Främst ser jag väl bokningsdatorn där det mest brukar stå diverse engagerade studenter och boka olika rum på Uthgård eller kanske vår bil Bocken.

Bakom mig har jag Soc-Philippa vid sitt skrivbord. Just nu sitter hon där och förbereder sig för sitt studiesociala utskott som hon har ikväll.

Till vänster har jag nog min favoritvy, där är nämligen världen utanför Uthgård. Jag ser mest IKEA och en massa bilar som kör på Kungsängsleden. För någon vecka sen såg jag några ungdomar som fick för sig att korsa vägen med sina cyklar. Det var lite spännade för det var inte en så genomtänkt idé från dessa kids men de tog sig över oskadda, dock fick de ganska mycket tutningar efter sig.
Min favorit när jag tittar ut genom fönstret är när jag får se tåg. Bäst är det runt 11 minuter över heltimma eller 11 minuter innan varje heltimma för då får jag se tåg med Rc-lok och de är, om jag får säga det själv, de vackraste loken som finns.

Det var alt för denna gång. Skulle du vilja se allt spännade som händer uppe på kontoret eller vill prata tåg med mig så är det bara att komma och hälsa på :)