När det regnar förslag över en caféföreståndare

Kategori: 
Svenska

Hej

För någon vecka sedan satte jag upp caféets förslagslåda. Förslagen har jag sorterat och satt i kategorier som jag kommer att presentera i detta blogginlägg. Förutom detta svarar jag på en fråga. Har ni fler frågor svarar jag gärna på dessa, ni är välkomna in till caféet och kontoret!

Saker som går att beställa
Hallonsoda
Wasaknäcke
Juice
Torkad frukt

Saker som vi redan erbjuder
Kaffe
Kanelbullar
Frukt

Saker som inte finns i sortimentet
Club Maté
Veganskt godis

Saker som är för dyra att beställa
Tamponger
Risifrutti
Snabbnudlar
Löfbergs lila
Andra frysta rätter

Saker som kräver specialtillstånd
Tobak

Saker som kräver tid
Smörgåsar/Baguetter
Sallader
Morotskaka
Toast

Olagligt/tjänster Caféföreståndaren inte kan erbjuda
Ett liv
Kyssar och smek
Exotisk massage
Knark

Tjänster som ej ingår i mitt arbete
Sälja öl och sprit

Köps ej pga allergirisk
Nötter
Jordnötter (får ej tas med till Uthgård)
Nice N Easy Thai Chicken Peanut (får ej tas med till Uthgård!)

Svar på fråga: Varför erbjuder Caféföreståndaren inte bullar hela tiden?

På Uthgård har vi ett litet kök med en frys och ett kylskåp. Bullarna jag köper till caféet är förjästa men obakade och kommer frysta, i stora kartonger. För att spara dem någonstans måste man lägga dem i frysen, som för övrigt delas med alla på UTN(ni kan tänka er hur full den blir). För några månader sedan, då jag serverade bullar oftare, fanns det två frysar. Den frysen gick tyvärr sönder så nu har vi en, vilket innebär att när det finns plats för bullar köper jag bullar.

Jag ber om ursäkt för att detta blogginlägg var långt, men jag hoppas att ni hade en trevlig läsning. Är det något ni har frågor om finns jag på Uthgårds café, kontor och på cafe [at] utn.se.

Ha det bäst och lycka till med alla tentor/projekt!
Kram!

Ps. här har ni en blid på förslagslådan med alla söta flodhestar på