Kaffe för din åsikt och inga nya däck!

Kategori: 
Svenska

Nu är det dags för Kaffe för din åsikt igen! Denna vecka är det fokus på internationella studenter.
UTN:s Ledningsgrupp kommer besöka alla TekNats campus under veckans luncher enligt följande schema:

Mån - Ångström
Tis - EBC <-- Då ska jag gå!! Missa inte!! (Missa ingen, men jag blir extra glad om ni inte missar när jag är ute)
Ons - ITC
Tors - BMC
Fre - Geocentrum
 

Annat som hänt inom Ledningsgruppen är att jag och Felcia, vår Klubbmästare, åkte ut för att byta däck. När vi väl hittat ut till bilverkstan UTN brukar använda långt borta i Gnista så möttes vi av en lång kö. En allt för lång kö. En så pass lång kö att vi insåg att det skulle gå snabbare för oss att byta dem själva än att stå i kön. Så imorgon blir det jag som får en lite mer fysisk arbetsdag än vanligt.