Informationsansvarig på UTN - Missa inte chansen!

Kategori: 
Svenska

 Hej på er!

Nu går det att söka till världens roligaste jobb!
Om du vill få ett år där ingen dag är den andra lik så har du hittat rätt!

Innan jag satt som Informationsansvarig på UTN så studerade jag mitt tredje år på Civilingenjörsprogrammet i Teknisk Fysik. Att gå från studier till Informationsansvarig har varit en stor nypa frisk luft.

Mina dagar kan se ut lite hur som helst. Det är mycket som behöver göras, men och också mycket frihet. Nedan kan du se lite av det man får hålla på med som Informationsansvarig.

Det går såklart inte att göra allt varje dag. Något man gör varje dag är att träffa massor av underbara människor. Allt från frågvisa studenter och engagerade till folk från företag och andra länder som undrar om de kommit rätt.

Du har möjligheten att göra ditt år som Informationsansvarig speciellt! Du får möjligheten att jobba med det du brinner för! Missa inte chansen!

Om du har funderat på att söka världens roligaste jobb eller bara är nyfiken och vill veta mer tveka inte att höra av dig! Jag svarar oftast på mail samma dag,´om man skriver till info [at] utn.se men man kan också prova att ringa eller skicka ett sms till 076-339 48 08.