Efterträdare och Forsfestival

Kategori: 
Svenska

Hejhej!

Just nu händer det otroligt mycket på kåren och det syns även på området runt om Ångström!

Först och främst så har jag, vice ordförande Caroline, styrelsen, konsistorieledamoten, Technas presidium och internrevisorerna fått efterträdare!
Det är väldigt kul, spännande och det kommer nu blir en utmaning att överlämna allt man lärt sig under året. Det känns också konstigt att det var ett helt år sedan jag själv sökte och blev vald, tiden går fort när man har roligt!

Om ni inte sett det så finns det dock fortfarande poster vakanta, tyvärr. 2 styrelseledamöter har inte tillsatts och idag har dessutom 2 studiebevakarposter, den med studiesocialt ansvar och den med utbildningsansvar för de tekniska utbildningarna, vakantsatts. Vill du vara med och styra kåren nästa år eller vill du vara med och påverka till det bättre för studenterna på teknat – tveka inte på att höra av dig till mig på ordf [at] utn.se eller till bevakarna på soc [at] utn.se och utb [at] utn.se eller söka på register [at] utn.se !

Snart utlyses också en del ämbetsmannaposter samt studentrepresentanter på register.utn.se, se till att söka om du är intresserad!

 

Idag öppnar också Forsfestivalen på området bredvid Ångströmslaboratoriet! Alla är välkomna att besöka aktivitetsområdet för att umgås, äta god mat och upptäcka vilka aktiviteter som i år finns på området. Det är också alltid kul att gå runt och se hur flottarna växer fram under veckan.

Njut av vårsolen och peppa era kompisar både att gå på festivalen och att söka poster om det finns något som passar just för dem!