Vad gör man när någon försvinner från kontoret?

Kategori: 
Svenska

Bara för att man jobbar i Ledningsgruppen så sitter man inte alltid på kontoret och jobbar. Idag är vi till exempel fulltaliga i Ledningsgruppen men ändå är vi bara tre stycken som sitter uppe på kontoret. Just nu behöver jag prata med Vice-Caroline men jag har ingen aning om var hon är och alla jag har frågat ifall de vet var hon är vet inte heller var hon kan vara. Hon är alltså försvunnen.

Men hur ska jag då få tag på henne?

  • Jag kan ringa henne (dock verkar hon inte ha med sig telefonen)
  • Gå på upptäcksfärd på Uthgård och hoppas att jag hittar henne

Jag valde dock att göra på detta sätt:

  • Jag gjorde en kalenderhändelse kallad "VAR ÄR DU CAROLINE????" och bjöd sedan in henne till händelsen.

Jag måste säga att det funkade ganska bra för typ 15 minuter senare så kom hon upp på kontoret.

Det är kul med kontoret för man får prova på många olika kommunikationssätt (iallafall om man är kreativ)