Aldrig tur med vädret

Kategori: 
Svenska

Idag har det äntligen börjat bli fint väder igen och på Uthgård är det heldagspub. Det hade alltså varit en riktigt toppendag att sitta på kontoret med mycket liv och rörelse och kanske till och med en glasspaus eller två. Istället sitter jag inne i ett mötesrum med fördragna gardiner och studeras olika skisser över nya Ångström. Det är kul det också, men ibland funderar jag över vilka vädergudar jag retat upp med tanke på att jag alltid har masssa möten när det är fint väder men får stå utomhus eller cykla mellan olika platser över hela Uppsala när det regnar. 

Men jag ska inte klaga, det finns faktiskt både kaffe och kaka här och sen är det faktiskt väldigt spännnade att sitta och ha åsikter om en tillbyggnad som kommer kosta mer än en miljard. Helt sjukt faktiskt att jag får sitta där och tycka saker som sen kommer påverka hur det blir tillslut. 

           

Två alternativa scenarion. Första är från någon annan dag och den andra är från idag.