Sista dagen!

Kategori: 
Svenska

Hej hörni!

Idag är min och vice-Carolines sista dag som ordförande och vice ordförande för kåren!

Det har varit ett fantastiskt roligt, spännande och utvecklande år. Inte trodde jag för ett år sedan att jag 356 dagar senare skulle vara så inne i kårens organisation, ha åsikter om nästan allt som rör kåren men jag trodde minst av allt att jag skulle vara så insnöad och tycka att det var så fantastiskt kul med universitetsbevakning och utbildningsutveckling! Det är rent utsagt skitkul att tycka till och bli lyssnad på av universitetet. Alla som sitter som studentrepresentanter och tycker till gör verkligen skillnad och det är så kul att se!

En sak som jag dock inte är ett dugg förvånad över men som gjort mitt jobb så mycket roligare är alla duktiga engagerade och studenter!
Ni har under ett år varje dag inspirerat och imponerat på mig, ni gör ett superjobb och ni är bäst helt enkelt! Inget hade varit vad det är utan er, det är tack vare er som kåren varje år snurrar på och blir lite bättre!

Tack också Uppsala universitet och alla fina anställda på TekNat som hjälper oss i det dagliga arbetet, som verkligen värnar om studenterna och som alltid svarar på frågor. Ni är verkligen guld värda och viktiga för UTN!

Sist men inte minst vill jag sammanfatta mailåret.
På ett år har jag skickat 4694 mail (i 2861 konversationer) och läst 14808 mail (i 6035  konversationer). Caroline har skickat 5367 mail (i 3139 konversationer) och läst 13475 mail (i 65236  konversationer). Vi har alltså tillsammans skickat 10061 och läst 28283 mail. Är inte det sjukt?!

Hoppas ni får en trevlig sommar, tack för oss och ett stort lycka till till det nya, grymma presidiet (Daniel och Rozbe) som kliver på imon!

STOR KRAM!