Mycket nytt under taket

Kategori: 
Svenska

Plötsligt verkar sommaren ha tackat för denna gång och en ny termin står lurandes bakom hörnet. Här på Uthgård har sommaren stundtals bjudit på ensamhet och bastuvärme, men även en del nytt. Den största nyheten du kommer mötas av är vårat nyslipade golv, kontrasten är som dag och natt. Jag har under denna process lärt mig att Uthgård har ett väldigt hårt ekgolv med fiskbensmönster, kommer ta varje chans jag får att briljera med min nya kunskap!! Ny termin innebär dessutom en delvis ny ledningsgrupp. Från och med i måndags har vi nya personer på posterna Informationsansvarig, Caféansvarig, Studiebevakare med studiesocialt ansvar och Studiebevakare med utbildningsansvar (teknik). 

Njut av sista veckorna innan terminsstart, så hoppas jag att vi ses om ett par veckor

/RozbeUthgårds golv: Före och efter