Må-bra dag

Kategori: 
Svenska

Klara alla tentor. Fixa labbarna. Gå på föreslningarna. Få högsta betyg. Skaffa ex-job. 

Som student finns det väldigt många måsten: tentor, inlämningar, föreläsningar, labbar och fältkurser. Med allt som ska göras tror jag att det finns få studenter som kan känna sig helt lediga. Alltså HELT lediga. När jag pluggade kunde jag känna så ibland, fastän allt var "klart" fanns det alltid mer man kunde läsa, fler uppgifter att lösa eller skriva bättre inlämningsuppgifter. 

Man brukar säga att det är viktigt att ta hand om sig själv. Vadå ta hand om sig själv? Ja, det är upp till dig. Det kan vara att ta en promenad, träna, kolla på en film/youtube och såsa i sängen - men se till att du gör det! Jag satte upp några tider då jag pluggade och efter den tiden tittade jag inte ens på böckerna. Och det var så nice! 

Idag var det en må-bra mässa på Ångström som var arrangerad utav några sektionsföreningar som bestod av föreläsningar, en mässa och träningspass. Det finns så mycket stöd man som student kan få om man känner att det blir för mycket eller mår dåligt. Kåren kan alltid hjälpa dig att komma i kontakt med rätt personer som kan ge stöd i svåra situationer, så tveka inte att höra av dig! Maila soc [at] utn.se så kan jag hjälpa dig vidare. Och kom ihåg - psykisk ohälsa/prestationsånget är väldigt vanligt och det finns massor att hjälp att få, bara du vågar fråga.

     Må-bra träningspass med Campus1477                Bild från må-bra mässan. Många bockar små!