Ett år senare

Svenska

Hallådär Bloggen!

Helt sjukt att det nästan gått ett år sedan jag valde att söka SK tillika projektledare för Utnarm på UTN. Jag kommer ihåg att jag var riktigt nervös inför processen och var osäker på om jag skulle klara av det som ämbetet skulle kräva av mig. Jag bestämde mig i alla fall att söka, och tur var väl det för mitt år på kontoret har varit fantastiskt. I början, så som med alla nya uppdrag man tar på sig, kände jag mig lite lost. Jag satt vid mitt skrivbord och visste inte riktigt alls hur jag skulle göra, eller vart jag skulle börja men efter någon vecka var jag helt inne i mitt arbete och har bara rullat på sedan dess.

Det är svårt att förklara i en text vad jag egentligen har gjort under året men att vara UTN’s samarbetskontakt har bland annat inneburit att stötta personer i olika arrangemang eller sektioner som har ansvar för någon sorts företagskontakt, forma nya spännande samarbetsavtal med näringslivet, ta hand om och organisera UTN’s fantastiska Eventgrupp samt leda hela Utnarmprojektet tillsammans med Cornelia. Jag har också fått chansen att resa med både Cornelia och Arb-Adam till olika ställen i Sverige ändå från Lund upp till Luleå för att träffa företag och andra studenter som jobbar med samma sak som jag. Jag kan inte beskriva mitt år som SK annat än som otroligt lärorikt, utmanande och riktigt jävla roligt.

Som sagt är det svårt att berätta mitt år som SK i ett enda blogginlägg så om ni är intresserade av att söka projektledare för Utnarm eller Samarbetskontakt eller bara vill veta mer, hugg tag i mig på kontoret eller skriv ett sms, jag pratar gärna om mitt ämbete. Men, om ni vill få superhärliga arbetskollegor, skratta riktigt mycket varje dag och bara ha allmänt roligt i ett år så sök, ni kommer inte ångra er!  

Jag avslutar med några bilder som tagits under året. 

Man kan inte annat än ha kul när man är med det härliga Utnarmgänget!

                          

Den första men absolut inte sista Eventgruppen genom tiderna           En av många resor med denna fantastiska                                                                                                                                               och roliga person

                                                                                                               

Min fantastiska vice projektledare som har stöttat mig och jobbat vid min sida hela året <3

 

Det var allt för den här gången, glöm inte att Utnarm drar igång om 3 veckor och 3 dagar!! Ses där :)