There's lots of fun in KM

Kategori: 
Svenska

Tjo!

Jag börjar mitt blogginlägg likadant som mina kollegor som också snart går av, WOW va sjukt att det redan har fått ett helt år sen jag sökte posten som Klubbmästare!

Jag har sällan varit så målinriktad som när jag sökte Klubbmästare och jag har inte ångrat att jag gjorde det en enda sekund. Inte när jag glömt att köpa in Breznak, inte när mina exceldokument vägrar att samarbeta, nej inte ens när det uppstod en läcka i spritförrådet som orsakade fuktskador i hela trellipsen samt spritförrådet. Allt det som har varit jobbigt under året har tusenfalt vägts upp av det som har varit ojobbigt!

Det som har förvånat mig mest med min post är hur mycket ekonomi jag har fått lära mig. Jag som inte ens har klarat av min företagsekonomikurs än har nu lärt mig både hur kontofördelning fungerar och vikten av att aldrig glömma momsen!

Jag har även fått lära mig att använda det för alla kända verktyget excel på gott och ont. Jag vill tro att kampen med excel har gjort att jag kommer ut på andra sidan som en bättre människa men vägen dit har varit tung och frustrerande. ”Men vafan hände nu, hur är det ens möjligt?!” är nog en av de vanligaste uttrycken jag använt mig av det här året, alla i samband med inventering av alkohollagret som, tro det eller ej, görs i excel!

För att gå ifrån det som kanske inte varit bara roligt utan mest utmanande så vill jag nu berätta för er om min tid med Klubbverket. Klubbverket är arbetsgruppen som hjälper mig att driva Uthgårds festverksamhet. Klubbverket är också en ständig källa av energi och det bästa stödet man någonsin kan önska sig.

Förutom att jobba med Klubbverket har jag haft massa kontakt med engagerade i sektioner och kommittéer i olika sammanhang. Det känns som att jag vet ungefär vilka alla i hela världen(medlemmar av UTN) är, vilket är mycket praktiskt eftersom att man alltid har någon man kan hänga med om ens ordinarie kompisar inte riktigt har tid för en.

Att vara Klubbmästare är något av det roligaste jag någonsin gjort och jag avundas verkligen den som kommer ta över efter mig som istället för mina två månader har ett helt år av häng med klubbverket, ledningsgruppen och alla andra fantastiska studenter framför sig.  

KM out!