Vart är du på väg?

Kategori: 
Svenska

Hej alla glada bloggläsare!
Jag heter Cornelia och idag är det ÄNTLIGEN min tur att hoppa in och få skriva lite här på bloggen. Det är egentligen Carros uppgift, men lite så här har vårt år som projektledare för Utnarm varit: vi hjälps åt med det mesta.
Som ni kanske sett går det fortfarande att söka våra projektledarposter för nästa års Utnarm och jag hoppas verkligen att just DU söker, för det är såå kul! Jag var precis i samma sits som du för ett år sen: posten var vakantsatt, jag var lite sugen och sen till slut såg jag till att söka. Har jag ångrat mig? Absolut inte! Här kommer några av mina highlights med året som gått, och mina starkaste argument för att söka vice projektledare! 

Att ha en ledningsgrupp, ett litet gäng på fyra härliga personer som man får hänga med och utforma hela projektet med. Fint! 
Att ha en kommitté: tänk att du får ett crew som du kan hänga med, jobba med, festa med, se på film med, äta brunch med, osv. Drömmen! Plus att du får se dem växa, utvecklas och vara stolt över dem. Grym känsla ju!
Du får en alldeles egen budget att rå om, som mest bara är din egen och som du kommer spendera så mycket tid med. Väldigt lärorikt och en superbra merit, och KUL! Jag kunde absolut ingenting innan, men man lär sig otroligt snabbt och får massa stöd från olika håll!

Är du fortfarande tveksam? Sluta upp med det och sök bara! Det kommer vara jätteroligt, du kommer lära dig massor och det är en bra merit att ha på CV:t! Varför säga nej när man kan säga ja?

 

 

 


Over and out!
Cornelia