Ångström etapp 4

Kategori: 
Svenska

Något som jag arbetar mycket med är ett projekt vid namn Ångström etapp 4 (ÅE4). Vad är då detta? ÅE4 är Uppsala Universitets största nybyggnation genom tiderna (!) och består kort och gott av två nya hus vid Ångströmslaboratoriet, hus 9 och hus 10. Jag sitter med som studentrepresentant i nästan alla råd inom projektet inklusive strategiska rådet, vilket är det högsta beslutande organet inom projektet. 

ÅE4 har hållit på i flera år och nu har man äntligen kommit så pass långt att det skall tas beslut om byggnation i februari (förhoppningsvis). Därför har nu kåren fått möjlighet att inkomma med kommentarer på systemhandlingarna (skisserna). Dessa skall vara universitetet tillhanda senast den 14 november, så om du har några direkta kommentarer eller synpunkter är det bara att maila mig på soc [at] utn.se. För att få tag i handlingen är det enklast att maila mig. 

Vill du veta mer om ÅE4 innan du lämnar synpunkter? Kom på informationsföreläsningen fredag kl 12.15-13.00 i Siegbahn på Ångström. Jag kommer att prata tillsammans med Cecilia Broman (projektledare) och UTN:s styrelse om projektet och hur det påverkar studenterna. Kom, lyssna och ställ alla dina frågor!