Hösten är kommen

Kategori: 
Svenska

Höst. Åh kära höst. Du äro min tröst. Eller, bara en - löst.

Okej, det där med rimning är inte min grej, men trots det finns det en sak jag kan konstatera. Hösten är kommen. Ett tydligt tecken på det är självklart alla löv på marken, alla studenter som hackar tänder när de cyklar utan handskar och föreläsningssalar som är för varma eller för kalla. Utöver dessa finns det två tydliga tecken på kåren som visar på höstens starka anda - Utnarm och Halloween fika!

Idag drog kårens karriärsmässa Utnarm igång och kommer att hålla på i två veckor med event och slutligen en karriärsmässa. Kolla in deras hemsida för att se allt spännande som de sysslar med!

Utöver det har kårens caféansvarig och cafégrupp fixat en halloween fika-vecka! Och självklart har de pyntat Uthgård med vackra pumpor. Så kom förbi Uthgård och Cafét för extra mumsiga/läskig fika. Passa på att komma förbi kontoret (en våning upp!) och träffa studiebevakarna! Vi söker fortfarande två heltidsarvoderade studiebevakare, så nu har du din chans att spana vad de håller på med och ställa alla dina frågor. En once of a lifetime oppertunity!