Alumn

Fest med gamlingar!

Kategori: 

Halli hallå!

Den senaste veckan har det hänt mycket! I lördags var det dags för Styrelsen och Ledningsgruppen genom tiderna på Uthgård, där vi bjuder in gamla ledningsgruppare och styrelser till en middag med lekar och workshops. Jag hade huvudansvaret för kvällen, vilket var intressant eftersom jag aldrig hade hållt i något liknande förut. Som tur är hade jag världens bästa styrelse och ledningsgrupp som klippor i stormen, så lördagen blev till en succé! De som kom hit gav värdefull input på hur kårens sociala arrangemang och studiebevakning kan gå ihop på ett naturligt sätt, och festade sedan till sent in på kvällen! Tack alla som kom, jag ser fram emot nästa år!

Tack Jonas Boström för bilden, och Karin Lungberg för det fina kameraarbetet!

Kaos i alumnvärlden

Kategori: 

Tjäna bloggen!

Den här veckan har handlat mycket om alumner för mig. Jag har varit på alumnnätverksutbildning på Skandalhuset inne i stan och träffat de väldigt trevliga centrala alumnkoordinatorerna. De ska hjälpa mig att strukturera upp alla våra alumngrupper, som i nuläget är fullständigt kaos! Det finns till exempel 7(!) olika grupper för UTN-alumner! Man kan tycka att det bara borde finnas en. Utöver det har nästan varje sektion minst två grupper, och allt ligger under olika kategoerier. Rörigt helt enkelt!

Utöver det var jag på mitt första FUM som studiebevakare i tisdags! Det var kul att komma tillbaka, jag har tyvärr inte varit där på över ett år, men det var lika trevligt som jag kom ihåg!

MEDLEMSUPPDATERING!

Kategori: 

Hejhejhallå!

Den här veckan drar UTN:s årliga medlemsuppdatering igång. Detta betyder att alla medlemmar måste bekräfta i ett mail att de fortfarande pluggar för att fortsätta vara medlemmar i kåren. Såhär måste vi göra varje år eftersom att det är gratis att vara med i Uppsala teknolog- och naturvetarkår vilket innebär att medlemmarna inte behöver betala någon terminsräkning och därför kan vi inte fastställa antal medlemmar på det viset. Det är viktigt för kåren att veta hur många medlemmar som är med i varje sektion eftersom att antalet kårmedlemmar en sektion har ligger till grund för hur många mandat sektionen får i FUM. Ni kan läsa allt och lite till om medlemsuppdateringen här.

För mig som informationsansvarig innebär medlemsuppdateringen en väldans megamycket marknadsföring för att få alla medlemmar att bli medvetna om mailet som har skickats ut. Därför har jag jobbat hårt med att fixa fram massor med tryckmaterial som jag har varit runt på campus och satt upp idag. Idag hann jag göra Ångan och Pollax så imorgon får det bli en sväng förbi EBC, Geo och BMC. 

Så nu hoppas jag att ni alla uppdaterar ert medlemskap i kåren så fort ni fått mailet!! :)

/Lovisa

Alumner hela veckan

Kategori: 

Den här veckan är det alumnvecka på universitet och högskolor i hela Sverige och så även på kåren!

Igår kväll anordnade jag alumn after work och idag har jag haft inspirationsföreläsning i Häggsalen med två TekNat-alumner, Anders och Mathias. De kom och pratade om hur deras karriär sett ut och det blev en hel del fokus på att arbeta utomlands. Något som fastnade hos mig var det dom sa om sina studiekompisar, hur dessa var några av de mest spännande människor de haft i sin karriär och hur mycket man kan använda sig av sina studentkontakter i karriären. Jag tror verkligen det lligger något i det. Tänk bara så många häftiga människor man träffar på Uthgård en vanlig dag, som kan gå hur långt som helst i framtiden. 

På grund av allt administrativt runt eventet glömde jag helt bort att ta kort. Men här kommer i alla fall dagens alumner:

  

Hoppas att ni också har en bra alumnvecka!

// Arb

Alumnuppgifter

Kategori: 

Hej!
 
Visste ni att jag som studiebevakare med arbetslivsansvar kan hjälpa sektioner att få ut kontaktuppgifter till sina alumner? Det är hur enkelt som helst:
 
1. Sektionen säger till mig att man vill ha uppgifterna.
2. Jag förbereder kontrakt och hör av mig när det är dags att skriva på.
3. Sektionen skriver på kontraktet + ett kontrakt för hantering av personuppgifter.
4. Jag tar med mig kontrakten till fakultetens alumnansvarige.
5. Fakultetens alumnansvarige skriver på och skickar alumnuppgifterna till mig.
6. Jag skickar uppgifterna till sektionen.
 
I förra veckan skrev två sektioner på och redan igår fick de sina kontaktuppgifter.

Hör av er till arb [at] utn.se om ni också vill ha tillgång till er sektions uppgifter.
 
// Arb

Prenumerera på RSS - Alumn