UTN söker

Lediga poster inom UTN just nu  

Klicka på respektive utlyst post för att få mer information. Posterna söks via UTN:s register på register.utn.se.

Tryckansvarig: HÄFTig

Rebusrallyt går av stapeln i september varje år och är en heldag med sociala aktiviteter. Rebusrallyt går ut på att deltagarna, som är uppdelade i lag, åker runt med varsin bil och löser rebusar för att ta sig runt en rallybana i Uppland. Som HÄFTig är du en del av Rallykå som består av totalt 10 medlemmar och du är med och arrangerar hela rebusrallyt. Som HÄFTig kommer du vara ansvarig för följande områden: - Sammanställa ett uppdragshäfte till alla lag i rebusrallyt - Generella trycksaker - Skicka ut och sammanställa en utvärdering till samtliga deltagare i rebusrallyt i samarbete med Studievägledaren med studiesocialt ansvar Läs mer här: https://files.utn.se/public.php?service=files&t=336f9da5a7169c41de99dd7286b6dee1&path=%2FUppdrags-%2C%20Befattnings-%20och%20Postbeskrivningar%2FRebusrallyt&files=postbeskrivning-170316-H%C3%84FTig.pdf&download

Du söker posterna på register.utn.se.


Du har väl inte missat våra kontinuerliga engagemang?

Vill du testa på att jobba i kök och bar?

Då kan du gå med i UTN:s Klubbverk som personal. Som personal får du skriva upp dig på arbespass på Torsdagspubar eller uthyrningar för att få jobba kök och bar. Ingen tidigare erfarenhet? Inga problem! Klubbverket lär dig hur det fungerar i köket och i baren och du får haka på en underbar arbetsgrupp. För mer information kontakta Klubbverkets vice klubbmästare på viceklubb [at] utn.se

Vill du vara med och driva kårens café?

Så klart vill du det och då kan du gå med i UTN:s Cafégrupp! I Cafégruppen fixar vi till exempel bullbak, baguetter och sköter kök, försäljning och inköp. Om man vill hänga på Uthgård och träffa härligt folk är Cafégruppen ett superbra engagemang och man får vara med precis så mycket eller lite som man själv vill.  Låter det spännande är det bara att du hör av dig till cafe [at] utn.se.

Är du intresserad av fotografi?

Då kan du gå med i vår fotogrupp Knäppgökarna. Perfekt om du vill umgås med andra fotointresserade, utvecklas som fotograf och ha kul. Träffas några gånger per termin och det är bara att komma förbi om du är intresserad. För mer info, hör av dig till Knäppgökarnas ordförande på foto [at] utn.se.

Vill du sjunga i kör?

För tillfället finns tyvärr ingen körledare, men om detta något som skulle intressera dig kontakta info [at] utn.se.

Vill du vara med och skapa kårens tidning Techna?

Här kan du få vara reporter, skribent, illustratör eller fotograf. Chefredaktören och vice chefredaktör väljs på ett år, nya redaktionsmedlemmar tas in under hela året. För mer information kontakta chefredaktören på techna [at] utn.se.