UTN söker

Lediga poster inom UTN just nu  

Klicka på respektive utlyst post för att få mer information. Posterna söks via UTN:s register på register.utn.se.

Hjälprecce

Som Hjälprecce kommer du vara undercover i en recceklass. Dina främsta uppgifter är att se till att ingen recce ofrivilligt hamnar utanför och att jobba för att sammansvetsa klassen. Du skall visa att det finns inga dumma frågor att ställa på propplektionen och när information varit otydlig är det du som kommer att påpeka detta för faddrarna och och mottagningens kommittéer. Du kommer att vara ögonen och öronen i recceklassen för resten av TD, busa och leka och bli ett gemensamt samtalsämne i klassen. Detta utan att bli ett oersättligt element i recceklassen. För mer information om postens uppgifter, förmåner och skyldigheter, läs postbeskrivningen. Vid eventuella funderingar eller frågor går det att kontakta oss per mail eller i person. Postbeskrivning: https://files.utn.se/public.php?service=files&t=336f9da5a7169c41de99dd7286b6dee1&path=%2FUppdrags-%2C%20Befattnings-%20och%20Postbeskrivningar%2FTD-mottagningen%2FHj%C3%A4lprecce&files=Postbeskrivning%20-%20170216%20-%20Hj%C3%A4lprecce.pdf&download Sök senast 27/2. Intervjuer är planerade att hållas 27/2 - 4/3. Kontakt: Marcus Eklund - Gruppledare Hjälpreccar, mork@recce.utn.se Kerstin Ersson - Projektledare, projektledare@recce.utn.se Jakob Andersson - Vice projektledare, viceprojektledare@recce.utn.se Information in english: We are now searching for Help-students for the TD-reception 2016. A Help-student is a kind of a Buddy, but you will work undercover inside the recentior classes. For more information please contact us on the e-mail above.

Du söker posterna på register.utn.se.


Du har väl inte missat våra kontinuerliga engagemang?

Vill du testa på att jobba i kök och bar?

Då kan du gå med i UTN:s Klubbverk som personal. Som personal får du skriva upp dig på arbespass på Torsdagspubar eller uthyrningar för att få jobba kök och bar. Ingen tidigare erfarenhet? Inga problem! Klubbverket lär dig hur det fungerar i köket och i baren och du får haka på en underbar arbetsgrupp. För mer information kontakta Klubbverkets vice klubbmästare på viceklubb [at] utn.se

Vill du vara med och driva kårens café?

Så klart vill du det och då kan du gå med i UTN:s Cafégrupp! I Cafégruppen fixar vi till exempel bullbak, baguetter och sköter kök, försäljning och inköp. Om man vill hänga på Uthgård och träffa härligt folk är Cafégruppen ett superbra engagemang och man får vara med precis så mycket eller lite som man själv vill.  Låter det spännande är det bara att du hör av dig till cafe [at] utn.se.

Är du intresserad av fotografi?

Då kan du gå med i vår fotogrupp Knäppgökarna. Perfekt om du vill umgås med andra fotointresserade, utvecklas som fotograf och ha kul. Träffas några gånger per termin och det är bara att komma förbi om du är intresserad. För mer info, hör av dig till Knäppgökarnas ordförande på foto [at] utn.se.

Vill du sjunga i kör?

För tillfället finns tyvärr ingen körledare, men om detta något som skulle intressera dig kontakta info [at] utn.se.

Vill du vara med och skapa kårens tidning Techna?

Här kan du få vara reporter, skribent, illustratör eller fotograf. Chefredaktören och vice chefredaktör väljs på ett år, nya redaktionsmedlemmar tas in under hela året. För mer information kontakta chefredaktören på techna [at] utn.se.