UTN söker

Lediga poster inom UTN just nu  

Klicka på respektive utlyst post för att få mer information. Posterna söks via UTN:s register på register.utn.se.

Studentrepresentant i Centre of Sustainable Development:s styrelse (CSD)

Studenternas plats i styrelsen är viktig, eftersom det är det formella sätt som studenter kan utöva ett inflytande över sin egen arbetssituation/studietid, såväl som över viktiga frågor om hur hållbar utveckling kan och bör implementeras vid Uppsala universitet och SLU (genom den verksamhet som bedrivs vid det gemensamma centret för hållbar utveckling). CSD Uppsala bygger delvis på studentledd verksamhet, genom CEMUS studentledda utbildingsmodell. Det är naturligt att studenter ska få ett stort inflytande också i styrelsediskussionerna om centrets verksamhet och utveckling. Styrelsen träffas ungefär två - tre gånger per termin. I CSD:s styrelse sitter 4 studentrepresentanter, en tillsätts av UTN, resterande tillsätts av SLU:s samlade studentkårer (SLUSS) och Uppsala studentkår (US) Som studentrepresentant har du ansvaret att vara påläst på handlingarna inför mötet, gärna diskutera mötespunkterna med dina medstudenter samt anmäla förhinder om du inte kan närvara på mötet. Läs hela postbeskrivningen här: https://files.utn.se/public.php?service=files&t=336f9da5a7169c41de99dd7286b6dee1&path=%2FUppdrags-%2C%20Befattnings-%20och%20Postbeskrivningar%2FStudentrepresentantuppdrag

Du söker posterna på register.utn.se.


Du har väl inte missat våra kontinuerliga engagemang?

Vill du testa på att jobba i kök och bar?

Då kan du gå med i UTN:s Klubbverk som personal. Som personal får du skriva upp dig på arbespass på Torsdagspubar eller uthyrningar för att få jobba kök och bar. Ingen tidigare erfarenhet? Inga problem! Klubbverket lär dig hur det fungerar i köket och i baren och du får haka på en underbar arbetsgrupp. För mer information kontakta Klubbverkets vice klubbmästare på viceklubb [at] utn.se

Vill du vara med och driva kårens café?

Så klart vill du det och då kan du gå med i UTN:s Cafégrupp! I Cafégruppen fixar vi till exempel bullbak, baguetter och sköter kök, försäljning och inköp. Om man vill hänga på Uthgård och träffa härligt folk är Cafégruppen ett superbra engagemang och man får vara med precis så mycket eller lite som man själv vill.  Låter det spännande är det bara att du hör av dig till cafe [at] utn.se.

Är du intresserad av fotografi?

Då kan du gå med i vår fotogrupp Knäppgökarna. Perfekt om du vill umgås med andra fotointresserade, utvecklas som fotograf och ha kul. Träffas några gånger per termin och det är bara att komma förbi om du är intresserad. För mer info, hör av dig till Knäppgökarnas ordförande på foto [at] utn.se.

Vill du sjunga i kör?

För tillfället finns tyvärr ingen körledare, men om detta något som skulle intressera dig kontakta info [at] utn.se.

Vill du vara med och skapa kårens tidning Techna?

Här kan du få vara reporter, skribent, illustratör eller fotograf. Chefredaktören och vice chefredaktör väljs på ett år, nya redaktionsmedlemmar tas in under hela året. För mer information kontakta chefredaktören på techna [at] utn.se.