UTN söker

Lediga poster inom UTN just nu  

Klicka på respektive utlyst post för att få mer information. Posterna söks via UTN:s register på register.utn.se.

Propplärare

Som Propplärare håller du i en repetitionskurs i matematik på gymnasienivå för nya studenter. Du kommer hålla i tio lektioner som hålls under de två mottagningsveckorna på Uppsala Universitet och samarbeta med MFK- och TD-mottagningen. Din främsta uppgift är att tillsammans med de nya studenterna repetera matematiken från gymnasiet, men det är också viktigt att du är en förebild och ett stöd för de nya studenterna. De kommer till en ny miljö och har säkerligen många frågor, inte bara om matematik utan även om livet som student! Under våren kommer du att delta på möten, utbildningar och teambuildings med de andra propplärarna. Du kommer även att ingå i en arbetsgrupp med ett bestämt arbetsområde. Eftersom du får lön för ditt arbete kommer ett visst krav på närvaro att finnas. Söket stänger 19/2. Intervjuer hålls 25/2 - 4/3. Lektioner hålls 21/8 - 1/9. POSTBESKRIVNING (postens uppgifter, förmåner och skyldigheter): https://files.utn.se/public.php?service=files&t=336f9da5a7169c41de99dd7286b6dee1&path=%2FUppdrags-%2C%20Befattnings-%20och%20Postbeskrivningar%2FHuvudproppl%C3%A4rare&files=Postbeskrivning%20-%20170202%20-%20proppl%C3%A4rare.pdf&download OBSERVERA! Ansökan består av två skriftliga delar; dels frågorna här (register.utn.se) och dels frågor i ett separat googleformulär (se nedan). Om du inte svarat på googleformuläret ses inte ansökan som komplett. FORMULÄR: https://goo.gl/forms/WPTvEkJWDxmiWz4o1 Utifrån dina svar kommer de sökande som anses vara mest lämpade att kallas på en intervju. Vi kommer höra av oss via mejl oavsett om du kallas på intervju eller inte. Tveka inte att höra av dig till Therese eller Alma på propp2@utn.se vid frågor, eller besök utn.se/event. INFORMATION IN ENGLISH As a Prep teacher you are responsible for planning and teaching math classes for new students at the University. This position requires you to be fluent in Swedish. If you have any questions, please contact us at the e-mail above.

Du söker posterna på register.utn.se.


Du har väl inte missat våra kontinuerliga engagemang?

Vill du testa på att jobba i kök och bar?

Då kan du gå med i UTN:s Klubbverk som personal. Som personal får du skriva upp dig på arbespass på Torsdagspubar eller uthyrningar för att få jobba kök och bar. Ingen tidigare erfarenhet? Inga problem! Klubbverket lär dig hur det fungerar i köket och i baren och du får haka på en underbar arbetsgrupp. För mer information kontakta Klubbverkets vice klubbmästare på viceklubb [at] utn.se

Vill du vara med och driva kårens café?

Så klart vill du det och då kan du gå med i UTN:s Cafégrupp! I Cafégruppen fixar vi till exempel bullbak, baguetter och sköter kök, försäljning och inköp. Om man vill hänga på Uthgård och träffa härligt folk är Cafégruppen ett superbra engagemang och man får vara med precis så mycket eller lite som man själv vill.  Låter det spännande är det bara att du hör av dig till cafe [at] utn.se.

Är du intresserad av fotografi?

Då kan du gå med i vår fotogrupp Knäppgökarna. Perfekt om du vill umgås med andra fotointresserade, utvecklas som fotograf och ha kul. Träffas några gånger per termin och det är bara att komma förbi om du är intresserad. För mer info, hör av dig till Knäppgökarnas ordförande på foto [at] utn.se.

Vill du sjunga i kör?

För tillfället finns tyvärr ingen körledare, men om detta något som skulle intressera dig kontakta info [at] utn.se.

Vill du vara med och skapa kårens tidning Techna?

Här kan du få vara reporter, skribent, illustratör eller fotograf. Chefredaktören och vice chefredaktör väljs på ett år, nya redaktionsmedlemmar tas in under hela året. För mer information kontakta chefredaktören på techna [at] utn.se.