Förtjänstmedalj Gustav Annebäck

Hej, mitt namn är Anders Steinrud och jag skulle vilja berätta om en person för er. 

Jag framföra en nominering av en stor förebild för mig, en man som har arbetat hårt inom många kommittéer och arbetsgrupper.

Min historia börjar för ungefär 6,5 år sen.

Vår man började i Festivalgruppen 2005 som numer är en väletablerad del av Forsränningskommittéen.

Vidare engagerade han sig i mottagningen 2006 som så kallad fusknolla, detta engagemang heter numer hjälprecentior eller hjälpis som det kallas i folkmun.

2007 tog sagde man ett välbehövligt uppehåll för den kommande engagemangsstormen, som inleddes med den första tappningen av den nya mottagningskommittéen på Pollax-Ångströmområdet: Rekå 2008.

Nästa UTN-uppdrag vår man anammade var en post inom det nyomstartade UTN's Klubbverk, där fortsatte han med uppstruktureringen och arbetade för att det skulle bli ett attraktivt och betydligt bättre första engagemang för studenter 
vid TEKNAT-fakulteten än det tidigare varit.

I två ytterligare år fortsatte arbetet som kulminerade 2010 då han tog posten som Klubbmästare och arbetade med målet att Klubbverket ska bli ett ännu roligare engagemang och som inte bara skall agera slavar åt andra kommittéer.

Under denna treårsperiod var han även aktiv inom Rebusrallyt 2009 där de arbetade hårt med PR och var de första att ha en egen station på STING-dagen för att sälja in konceptet hos förstaårseleverna, han satt även med i FUM samma år.

Året är nu 2011, vår man har redan nu arbetat igenom halva sin mandatperiod som styrelseledamot i UTN's Styrelse. För er som inte redan nu vet vem som var en av de 5 "KiS"arna från 2005's Festivalgrupp, hette Inge Berg under 2006's nollning samt hade Koll i mottagningen 2008.

Började som alkoholansvarig 2008 och slutade som Klubbmästare 2010 i vårt eget klubbverk.

Agerade MatSäk under 2009's Rebusrally, rev av FUM-möten och nu sitter som ledamot i vår egen Styrelse så är det ingen mindre än Gustav Annebäck.

En lång, gedigen repertoar är inte allt den här mannen har. 

Några av er känner honom, några av er vet vem han är, andra har bara hört om honom av hörsägen. Men jag hoppas att ni alla kommer någon gång ha och göra med honom.

Han har även en stor vänskapskrets och är en väldigt omtyckt del av den.

Utöver allt detta är han en väldigt öppenhjärtad och spexig person som verkligen är den som bjuder på sig själv, att äga en hel garderob med bara utklädnadsattiraljer talar lite för sig själv.

Men det är inte bara oseriösa bjudningar han står för, som examenscermoni-toast visade han på smaklig humor under de högtidligaste av omständigheter. Samt i mina ögon har han varit en man som ger allt och lite till, 

Listan kan göras oändlig men jag avslutar med att han är en man som jag vill minnas länge och när minnen om allt jobb bleknar och engagemang suddas ut hoppas jag ändå att jag kommer minnas hans karaktäristiska skratt.

Tack.

//Anders Steinrud, Guld - Forsränningen|2011 tillika Tech - Rebusrallyt|2010.