Bli medlem

Uppsala teknolog- och naturvetarkår är studentkåren för dig som studerar eller doktorerar på den teknisk-naturvetenskapliga fakulteten, teknat, vid Uppsala Universitet.

Du blir enkelt och gratis medlem genom att klicka HÄR och fylla i dina uppgifter

När vi behandlat din ansökan får du ett bekräftesemail med länk till inoggningssidan, där kan du skapa ditt personliga inlogg som du sedan använder för att ändra dina uppgifter eller söka poster.

Är du redan medlem men vill uppdatera dina uppgifter loggar du in i vårt register

Som medlem får du förstahandsinformation om vad som händer på kåren genom vårt nyhetsbrev, du kan välja att få kårtidningen Techna hem i brevlådan och du får företräde eller billigare deltagaravgift på våra populära event, så som Forsränningen, Naturvetarbalen eller Rebusrallyt. Men framför allt betyder ditt medlemskap att du stöder vårt arbete med studiebevakningen på teknats alla kurser och utbildningar. Som medlem ger du kåren och oss studerande mer legitimitet och kraft att påverka!

I UTN:s åsiktsprogram kan du läs om vad vi arbetar för.
Saknar du något eller har synpunkter på kårens arbeta så tveka inte att höra av dig!

PS. Medlemskapet måste bekräftas varje år i oktober för att du ska fortsätta vara medlem. Detta görs genom att du får ett bekräftelse mail till den mailadress du angivit i ansökan, så se till att du har en aktuell epostadress registrerad!! D.S